Kozmetika poručivanje

U cilju da Vam omogućimo brzu i sigurnu kupovinu aktivirali smo mogućnost preuzimanja našeg cenovnika sa aktuelnim stanjem lagera. Dokument se svakodnevno ažurira tako da je kupcima omogućen uvid u stvarno stanje lagera.

Dovoljno je samo jednim klikom na dugme „PREUZMITE CENOVNIK“ pokrenete proceduru preuzimanja cenovnika.

Nakon toga na ekranu će se pojaviti prozor, klikom na opciju „SAVE“ cenovnik će biti snimljen na Vaš računar. Cenovnik je kreiran u obliku Excel tabele. Svi logistički podaci koji su potrebni (šifra artikla, naziv proizvoda, bar kod, trenutni lager, VP cena, rabat, NETO cena, transportno pakovanje, težina artikla, slika proizvoda)  nalaze se unutar dokumenta.

U koloni „TREBOVANJE“ upište količinu koju želite da poručite. U gornjem delu tabele automatski se prikazuje ukupan iznos za plaćanje, ukupna težina poručene robe i ukupan broj paketa. Popunjenu tabelu sačuvate i pošaljete mail adresu office@cenajezakon.rs.

U gornjem delu cenovnika obavezno popunite polja NAZIV PREDUZEĆA, SEDIŠTE FIRME, ISTOVARNO MESTO, KONTAKT TELEFON, PIB. Ovo je obavezno popuniti prilikom slanja prvog trebovanja a za svako naredno slanje OBAVEZNO je popuniti samo ISTOVARNO MESTO.

Online poručivanje kozmetike i kućne hemije je veoma prost i efikasan način poručivanja, štedi Vaše vreme i izbegavate nepotrebnu gužvu u Vašim objektima.

Ukoliko imate bilo kakvih problema prilikom skidanja cenovnika ili sa slanjem trebovanja molim Vas da nas kontaktirate na broj telefona 064/8212656.

NAPOMENA: U tabeli za poručivanje kozmetike i kućne hemije imate podatak o broju jedinica u transportnom pakovanju i to je jedino da Vam pomogne prilikom trebovanja roba ali NISTE u obavezi da poručujete na transportno pakovanje (kutiju) nego trebujete onoliko koliko Vam je potrebno.

Preuzmite cenovnik

Informacije i pitanja u vezi porudžbina

+381 21 552 632
+381 64 82 12 656
Preuzmite cenovnik